Wie zijn wij

Particulieren, filiaalbedrijven, sportscholen, kantoren, magazijnen; overal waar afbouw van ruwbouw nodig is, kunt u ons inschakelen.A�Voor al uw afbouw werkzaamheden, zowel binnen als buiten van kleine tot grote opdrachten!A�Stucwerk, spuitwerk, sierpleister, lijsten, ornamementen en schilderwerk maken uw pand af.

Door kennis, jarenlange ervaring, regelmatige bijscholing en het juiste gereedschap weet van der Velden Afbouw welke eisen er aan de ondergrond en het gebruikte materiaal moet worden gesteld. Wij begrijpen de eisen van de klant en kunnen hierbij prima advies geven.

 

Vakwerk

Van der Velden Afbouw combineert onze goede vakkennis met uitgebreide praktijkervaring, A�professionele materialen en kundige leveranciers om te komen tot de tijdige uitvoering van hoge kwaliteit.A�Naast een perfect eindresultaat verstaan we onder vakwerk probleemoplossend en meedenkend vermogen. Wij denken vooruit en houden rekening met vaklieden die na ons aan de slag moeten gaan. Wij zeten ons in om uw planning te realiseren en zijn sterk in het meedenken en adviseren. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen.

 

Kleine lettertjes

Als u afspraken maakt met ons dan weet u precies waar u aan toe bent. Heldere offertes en duidelijke afspraken zonder kleine lettertjes.

 

 

 

De kroon op het werk is na oplevering
tevreden het resultaat bewonderen.

A�

Het traject voor uw project is bij ons in goede handen.